Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek a Skinbox Aesthetic Clinic-ben!

Szalonomban nyugodt és elegáns környezetben, professzionális anyagokkal, piacvezető technikákkal és felsőkategóriás elektrokozmetikai gépekkel várlak. Kétgyermekes anyukaként nagyon fontosnak tartom, hogy vendégeim teljes mértékben kikapcsolódhassanak, és minőségi ,,ÉN IDŐT” tölthessenek el nálam. Kozmetikámat ezért úgy alakítottam ki, hogy szolgáltatásaimat egy igazán nyugodt, más szolgáltatás zajától mentes környezetben élvezhesd, szépülésed egy igazi élmény legyen.

A szépségipar az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág, ezért fontosnak tartom, hogy mindig naprakész legyek az új kozmetikai eljárásokkal, anyagokkal kapcsolatban.  Rendszeresen részt veszek tanfolyamokon, továbbképzéseken, kiállításokon, hogy vendégeimnek igényes, személyre szabott és hatékony kezeléseket tudjak biztosítani. Emellett jelenleg az Iskin Bőresztéta felnőttképzésén is részt veszek, hogy a tudásomat bővítsem, és még jobban elmélyítsem.

Szalonom távol a belváros zajától, mégis könnyen megközelíthető helyen található, ahol sosem lesz gondod a parkolással, mégis ugyanabban az élményben lehet részed, mint egy exkluzív, belvárosi kozmetikában. Professzionális tudással, prémium kategóriás elektrokozmetikai gépekkel, és remek hangulattal várlak a Skinbox Aesthetic Clinic-ben!

Remélem, hamarosan találkozunk!

Turbuczné Bíró Szandra, kozmetikus, kozmetika, 16. kerület Budapest szépségszalon, arcfiatalítás, végleges szőrtelenítés, arckezelés

Turbuczné Bíró Szandra

tulajdonos, kozmetikus

kozmetika, budapest, XVI kerület, arckezelés, arcfiatalítás, végleges szőrtelenítés, elektrokozmetika, szépségszalon, személyre szabott arckezelés

Miért válassz engem?

E

Számomra elsődleges a folyamatos tanulás, és fejlődés, hogy vendégeimnek mindig a maximumot adhassam

E

Magas minőségű, prémium kategóriás termékekkel dolgozom

E

Csúcstechnológiás elektrokozmetikai gépek segítik a munkámat

E

Személyre szabott kezelésekkel őrzöm meg bőröd egészségét és fiatalságát

Tekintsd meg szalonom, és kezeléseim!