Hydra Beauty arckezelés

Nem szereted a nyomkodással járó kellemetlenségeket? Szeretnél egy olyan hatékony, és látványos kezelést, amely

nemcsak kíméletesen tisztítja, de meg is fiatalítja bőrödet?

A HYDRA BEAUTY SEGÍTSÉGÉVEL MINDEZ EGYSZERRE LEHETSÉGES!

Hydra Beauty kezelés

A Hydra Beauty Három különböző technológiát ötvöz a tökéletes eredményért, az AquaClean bőrtisztító rendszert, a multipoláris elektroporációt LED fényterápiával kiegészítve, valamint a gyémántfejes mikrodermabráziót. Ennek a három forradalmi technológiának köszönhetően már az első alkalommal látványos eredményeket érhetünk el, az eredmény tökéletesen tiszta, ragyogó, és fiatalos arcbőr. Ezek a technológiák akár külön is alkalmazhatók, így minden kezelésemet vendégeim egyedi igényeire szabva állítom össze.

Mitől különleges

a Hydra Beauty rendszerben alkalmazott innovatív AquaClean technológia?

Az AquaClean Technológia egy rendkívül látványos és erőteljes, vákuummal kombinált kezelés, amely egy időben hámlasztja a bőrt, és a hidrodermabráziónak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben is eredményesen tisztítja a bőrt. Feloldja a szennyeződéseket, eltávolítja az elhalt hámsejteket, valamint a felesleges faggyút.

E

Tisztítja a bőrt

E

Hámlaszt

E

Javítja a bőr textúráját

E

Eltávolítja a komedót, felesleges faggyút, egyéb szennyeződéseket

E

A bőr mélyén is kifejti hatását

kozmetika, budapest, XVI kerület, arckezelés, arcfiatalítás, végleges szőrtelenítés, elektrokozmetika, szépségszalon, Hydra Beauty rendszer, AquaClean technológia

Milyen savak dolgoznak bőröd egészségéért és fiatalságáért az AquaClean technológiával karöltve?

E

Tejsav (+AHA)
enyhe hámlasztó folyadék, amely kizárólag az elhalt hámsejteket távolítja el, ezért a legérzékenyebb bőrön is biztonsággal alkalmazható.

E

Szalicilsav
az összetevők és a folyadék erőteljes áramlásával eltávolítja az elhalt keratin réteget, feloldja a szennyeződéseket, a faggyút és a komedót. Hosszú távon halványítja a ráncokat és javítja az általános bőrképet. Mikrobaölő hatása is van, ezért a problémás bőrnél is eredményesen használható.

E

Hidratáló komplex
kiváló vízmegkötő és megtartó képességekkel rendelkező tápanyagai és összetevői a bőr legmélyebb rétegeibe is eljutnak, ahol hosszantartó hatást biztosítanak.

Miért válaszd a Hydra Beauty kezelést?

Mert egyetlen kezeléssel 3 innovatív technológia előnyeit is élvezheted!

E

Az AquaClean Technológia a bőr mélyebb rétegeiben is kifejti tisztító hatását, megszabadít a szennyeződésektől, a lerakódásoktól és a felesleges faggyútól.

E

A gyémántfejes mikrodermabrázió élénkíti a kezelt terület vérkeringését, beindítja a nyirokáramlást, eltávolítja az elhalt hámsejteket.

E

A LED fényterápiával kiegészített elektroporáció segítségével a hatóanyagokat egészen a bőr legmélyebb rétegeibe juttatjuk. A kezelőfej 3 Különböző LED fényterápiára képes, a vörös, illetve a kék fényterápiára, valamint ezek kombinációjára. A vörös a bőrfiatalításra, a kék pedig az aknék kezelésére, valamint a bőr megfelelő fertőtlenítésére szolgál.

A Hydra Beauty kezelések Tökéletes kiegészítői lehetnek egyéb kezeléseknek is,

már egyetlen kezelés alkalmával is szemmel látható eredményeket biztosít, mégis javaslom a kezelés kúraszerű alkalmazását a hosszantartó eredményekért.

kozmetika, budapest, XVI kerület, arckezelés, arcfiatalítás, végleges szőrtelenítés, elektrokozmetika, szépségszalon, Hydra Beauty rendszer, AquaClean technológia, mire nyújt megoldást

Milyen problémákra nyújt megoldást?

E

mitesszerek eltávolítására

E

zsíros bőr kezelésére

E

tág pórusok kezelésére

E

a bőr tónusának, textúrájának javítására

E

bőrfiatalításra

E

pórusok mélyreható tisztítására

E

bőr feszességének megőrzésére, visszanyerésére

E

pigmentfoltok, hegek halványítására

Milyen esetekben nem ajánlom a Hydra Beauty kezelést?

E

Fertőző, lázas betegség esetén

E

Sebek, különféle bőrbetegségek esetén: pikkelysömör, ekcéma, rosacea, herpesz

E

Kezeletlen cukorbetegség esetén

E

Vérzékenység esetén

E

Fényérzékenységet okozó gyógyszerek szedésénél

Neked ajánlom a Hydra Beauty kezelést, ha…

E

Zsíros az arcbőröd

E

Küzdesz a tág pórusokkal

E

Mélyreható bőrtisztítást szeretnél

E

Szeretnéd megőrizni bőröd fiatalságát és egészségét

E

Ha folyamatosan harcolsz a mitesszerekkel

E

Ha ragyogó és üde, fiatalos arcbőrre vágysz

Hogyan zajlik a kezelés?

Szalonomban egy csúcsminőségű EunSung Hydra Beauty készülék segíti a munkámat. A gép nagy előnye, hogy egyetlen kezelőfej segítségével képes végrehajtani egy teljeskörű bőrápolási programot.

kozmetika, budapest, XVI kerület, arckezelés, arcfiatalítás, végleges szőrtelenítés, elektrokozmetika, szépségszalon, Hydra Beauty rendszer, AquaClean technológia, kezelés, bőr tisztítás

Tisztítja a bőrt, eltávolítja a különböző szennyeződéseket, faggyút. Vákuum segítségével eltávolítjuk az elhalt keratin réteget, valamint serkentjük a vérkeringést, és beindítjuk a nyirokáramlást. Ennek köszönhető, hogy a hatóanyagok képesek eljutni ezután a bőr legmélyebb rétegeibe is.

kozmetika, budapest, XVI kerület, arckezelés, arcfiatalítás, végleges szőrtelenítés, elektrokozmetika, szépségszalon, Hydra Beauty rendszer, AquaClean technológia, kezelés, elhalt hámsejtek eltávolítása

A gyémántfejes mikrodermabrázió során mechanikusan távolítjuk el az elhalt hámsejteket.

kozmetika, budapest, XVI kerület, arckezelés, arcfiatalítás, végleges szőrtelenítés, elektrokozmetika, szépségszalon, Hydra Beauty rendszer, AquaClean technológia, kezelés, elhalt keratin eltávolítás, vérkeringes, nyirokáramlás beindítása

Elektroporáció segítségével a különböző hatóanyagokat egy úgynevezett elektromágneses mikroáram segítségével juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe.

Mire figyelj a kezelést követően?

E

Néhány esetben előfordulhat bőrpír a kezet területen, de ez 1-2 órán belül enyhül, majd teljesen el is tűnik.

E

A kezelést követően használj fényvédőt, ez különösen fontos a hámlasztás miatt.

E

Ne használj alapozót, vagy sminket a kezelést követő 24 órában.

E

A kezelés után egy napig ne sportolj, ne szaunázz, és kerüld a melegvizes fürdőt

E

A kezelés után egy hétig kerüld a napfényt, valamint a szolárium használatát.

kozmetika, budapest, XVI kerület, arckezelés, arcfiatalítás, végleges szőrtelenítés, elektrokozmetika, szépségszalon, Hydra Beauty rendszer, AquaClean technológia, kezelés után

Szalonomban az alábbi Hydra Beauty kezelések közül választhatsz:

Skinbox, Aesthetic Clinic, kozmetika, 16.kerület, Budapest, szépségszalon, Hydra beauty lifting kezelés, peeling, face lifting, gépi tisztítás

Hydra Beauty Expressz

Letisztítás, peeling, hyaluronsavas tonik, hidrodermabráziós tejsavas és szalicilsavas gépi tisztítás, hidratálás és táplálás hyaluronsavval és peptidekkel (más kezelések elé beépíthető, önmagában nem kérhető).

Mennyibe kerül?

15.500 Ft (40 perc)

Hydra Beauty tisztító kezelés

Letisztítás, peeling, hyaluronsavas tonik, hidrodermabráziós tejsavas és szalicilsavas gépi tisztítás, manuális tisztítás (igény esetén), hidratálás és táplálás hialuronsavval és peptidekkel, maszk, befejező ápolás.

Mennyibe kerül?

21.500 Ft (70-80 perc)

Skinbox, Aesthetic Clinic, kozmetika, 16.kerület, Budapest, szépségszalon, Hydra beauty tisztító kezelés, hidratálás, táplálás peptidekkel
Skinbox, Aesthetic Clinic, kozmetika, 16.kerület, Budapest, szépségszalon, Hydra beauty kényeztető kezelés masszázzsal

Hydra Beauty kényeztető kezelés:

Letisztítás, peeling, hyaluronsavas tonik, hidrodermabráziós tejsavas és szalicilsavas gépi tisztítás, hidratálás és táplálás hyaluronsavval és peptidekkel, hatóanyagos masszázs (15 perc), maszk, befejező ápolás.

Mennyibe kerül?

23.500 Ft (70-80 perc)

Hydra Beauty plusz kezelés

Letisztítás, peeling, hyaluronsavas tonik, hidrodermabráziós tejsavas és szalicilsavas gépi tisztítás, hidratálás és táplálás hyaluronsavval és peptidekkel, ultrahangos hatóanyagbevitel, maszk, befejező ápolás.

Mennyibe kerül?

24.500 Ft (70-80 perc)

Skinbox, Aesthetic Clinic, kozmetika, 16.kerület, Budapest, szépségszalon, Hydra beauty plusz kezelés, ultrahangos anyagbevitellel
Skinbox, Aesthetic Clinic, kozmetika, 16.kerület, Budapest, szépségszalon, Hydra beauty kényeztető kezelés masszázzsal

Hydra Beauty Lifting kezelés

Letisztítás, peeling, hyaluronsavas tonik, hidrodermabráziós tejsavas és szalicilsavas gépi tisztítás, hidratálás és táplálás hyaluronsavval és peptidekkel, Face lifting kezelés hatóanyaggal, maszk, befejező ápolás.

Mennyibe kerül?

25.500 Ft (70-80 perc)

Hydra Beauty tű nélküli mezoterápiával és Led fényterápiával

Letisztítás, peeling, hyaluronsavas tonik, hidrodermabráziós tejsavas és szalicilsavas gépi tisztítás, hidratálás és táplálás hyaluronsavval és peptidekkel, orvosi tisztaságú hatóanyag bevitel (bőrtípusnak megfelelő) elektroporáció (tű nélküli mezoterápia) segítségével, maszk, befejező ápolás.

Mennyibe kerül?

33.000 Ft (90-100 perc)

Skinbox, Aesthetic Clinic, kozmetika, 16.kerület, Budapest, szépségszalon, Hydra beauty tű nélküli mezoterápiával, led fényterápiával
Skinbox, Aesthetic Clinic, kozmetika, 16.kerület, Budapest, szépségszalon, Hydra beauty prémiuim, hidratálás, táplálás, face-lifting, elektroporáció segítségével

Hydra Beauty Prémium

Letisztítás, peeling, hyaluronsavas tonik, hidrodermabráziós tejsavas és szalicilsavas gépi tisztítás, hidratálás és táplálás hyaluronsavval és peptidekkel, Face lifting kezelés hatóanyaggal, orvosi tisztaságú hatóanyag bevitel (bőrtípusnak megfelelő) elektroporáció (tű nélküli mezoterápia) segítségével, maszk, befejező ápolás.

Mennyibe kerül?

36.000 Ft (110-120 perc)

Hydra Beauty + Carbon Peeling kezelés

Letisztítás, peeling, hyaluronsavas tonik, hidrodermabráziós tejsavas és szalicilsavas gépi tisztítás, manuális tisztítás (igény esetén), hidratálás és táplálás hyaluronsavval és peptidekkel, lézeres arckezelés, maszk, befejező ápolás

Mennyibe kerül?

33.000 Ft (90-100 perc)

Skinbox, Aesthetic Clinic, kozmetika, 16.kerület, Budapest, szépségszalon, Hydra beauty Carbon Peeling kezelés, lézeres arckezelés, manuális tisztítás

Szépülj és fiatalodj nyugodt környezetben, szakértő kezek között, távol a belváros zajától!

Szeretettel várlak a Skinbox Aesthetic Clinic-ben,
ahol a legmodernebb elektrokozmetikai kezelések, a leghatékonyabb bőrfiatalító kezelések és testkezelések várnak.

Jelentkezz be hozzám!