Deep Shoot

Szépségápolási innováció egyenesen Koreából

Keresed a tökéletes anti-aging kezelést, amely feltölti, mélyen hidratálja és felfrissíti a bőrödet?

Deep Shoot mikrotűs arckezelésem pont ilyen!

A koreai Ribeskin Professional által megálmodott Deep Shoot boosterek

a bőr megfelelő rétegébe juttatva gyorsan felszívódnak, és rendkívül eredményesen hasznosulnak. A szabadalmaztatott Turtlepin mikrotűs fejek belül üreges fecskendő-tűket tartalmaznak, melyek garantálják a boosterekben található különleges hatóanyagok pontos célbajuttatását, így a 19 üreges mikrotű akár 15-ször hatékonyabb felszívódást eredményez, szemben a hagyományos dermaroller kezelésekkel, és akár 30-szor hatékonyabb, mintha csupán a bőr felszínén alkalmaznánk.

Skinbox Aesthetic Clinic kozmetika, Budapest, 16. kerület, Deep Shoot, booster, mikrotű, Ribeskin. anti-agig, mélyhidratáló kezelés

Deep Shoot kezelések

Mélyhidratálás és anti – aging felsőfokon

A céltól függően a Deep Shoot kezelés kétféleképpen is alkalmazható, mélyhidratálásra, valamint anti-aging kezelésként. A 2 különleges boosternek köszönhetően a kezelés hatékonyan alkalmazható a bőr mélyebb rétegeinek hidratálására, valamint az öregedés látható jeleinek eltüntetésére is.

Deep Shoot HA, hyaluronsav, hidratálás, ragyogó bőr, életteli bőr, Skinbox Aesthetic Clinic kozmetika, Budapest, 16. kerület

Deep Shoot HA

A Deep Shoot HA háromféle molekulatömegű hyaluronsavat tartalmaz, amely a bőrbe juttatva pótolja és megtartja annak nedvességtartalmát, intenzíven hidratálja, ragyogóvá és élettel telivé teszi a bőrt.

Mennyibe kerül?

Deep Shoot HA (mélyhidratálás) 35.000 Ft

Deep Shoot AA, öregedésgátló kezelés, glutation, fiatalos bőr, anti-aging, Skinbox Aesthetic Clinic kozmetika, Budapest, 16. kerület

Deep Shoot AA

A Deep Shoot AA többfunkciós öregedésgátló kezelést tesz lehetővé, a benne található glutation, peptidek, növekedési faktorok, valamint a B-vitamin komplex segítenek fenntartani a bőr fiatalságát. Különleges anti-aging koktél, amely serkenti a sejtek újratermelődését, feltölti, és ragyogóvá teszi a bőrt.

Mennyibe kerül?

Deep Shoot AA (többfunkciós öregedésgátlás) 45.000 Ft

A kezelés nem okoz fájdalmat, és nincs felépülési idő sem. Mindenkinek ajánlom, aki száraz, vízhiányos bőrrel küzd, vagy hatékony megoldást keres az öregedés jeleinek eltüntetésére, bőrtípustól függetlenül.

Szépülj és fiatalodj nyugodt környezetben, szakértő kezek között, távol a belváros zajától!

Szeretettel várlak a Skinbox Aesthetic Clinic-ben,
ahol a legmodernebb elektrokozmetikai kezelések, a leghatékonyabb bőrfiatalító kezelések és testkezelések várnak.

Jelentkezz be hozzám!